20.03.2020

Corona update Benelux

Draag vooral zorg voor jezelf, jullie naasten en zij die het nodig hebben. Gezien de ontwikkelingen met betrekking tot het SARS-CoV-2 virus hebben we volgende maatregelen genomen.

Medewerkers

Al onze Benelux medewerkers  werken vanaf heden tot en met 5 april enkel nog in Home Office. Dit om de verspreiding van het SARS-CoV-2 virus zoveel mogelijk tegen te gaan. #Blijfinuwkot

Wij blijven wel beschikbaar voor al uw vragen.

Kantoor houthalen: 011 822 823
E-mail: cdcbenelux@cd-color.de

Productie & leveringen

Ons moederbedrijf in Herdecke (Duitsland) werkt onder strikte veiligheidsmaatregelen verder om de productie en leveringen te kunnen uitvoeren. 


Adviezen

Heb je beslist om rekening houdend met alle adviezen en voorschriften zoals social distancing om verder te werken en heb je graag technisch advies? Technische adviezen kunnen worden gegeven aan de hand van voldoende foto-materiaal. Neem hiervoor contact op met een van onze vertegenwoordigers. 


Opleidingen

Heb je beslist om thuis te blijven en wil je deze tijd gebruiken om je technisch bij te scholen over de producten van Lucite, CWS Wertlack of Delta? Neem hiervoor contact op met een van onze vertegenwoordigers.

Deze website gebruikt cookies. Als u deze website gebruikt zonder uw instellingen aan te passen, accepteert u het gebruikt van cookies. Meer informatie:  Gegevensbescherming