07.12.2020

Hofleverancier verfzaak Muller

De verfgroothandel Verfzaak Muller uit Musselkanaal werd bij Koninklijk Besluit "Hofleverancier" van het Nederlandse Koninklijk Huis.

Dörken Coatings is verheugd dat haar klant Verfzaak Muller uit Musselkanaal de titel van Hofleverancier aan het Nederlands Koninklijk Huis heeft gekregen. De eretitel die koning Willem-Alexander aan midden- en kleinbedrijven toekent, eert vooral de voorbeeldige bedrijfscultuur. Verfzaak Muller viert ook dit jaar zijn 100-jarig bestaan. Naast de honderdjarige traditie worden de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van het productaanbod en de diensten, de op partnerschap gebaseerde samenwerking met klanten en leveranciers, de bijzondere waardering van de medewerkers en de hoge prioriteit van duurzaamheid en milieubescherming bij alle bedrijfsbeslissingen geëerd.

Als 'leverancier van de Hofleverancier' zijn we er erg trots op dat we met onze producten een kleine rol hebben gespeeld in dit succes, zegt Michael Schacht-Maruhn Regional Sales Manager van Dörken Coatings. Verfzaak Muller distribueert al bijna 40 jaar de  lak- en verfsystemen van de merken CWS Wertlack en Lucite®.

Deze website gebruikt cookies. Als u deze website gebruikt zonder uw instellingen aan te passen, accepteert u het gebruikt van cookies. Meer informatie:  Gegevensbescherming