Carl Zeiss Planetarium

Renovatie met de 2K PUR-lak van een gevel bekleed met stalen platen, zwaar verweerd, vervuild en gevandaliseerd met graffiti. Gezien het project dichtbij een drukke straat ligt, werd een oplosmiddelvrij materiaal gebruikt.

De gevel van het Planetarium van Stuttgart, die bekleed werd met een 2K PUR-lak, werd in de zomer van 2005 gerenoveerd met het nieuwe Lucite® LacTec-verfsysteem op waterbasis. / Een speciale primer zorgde voor een goede hechting op het extreem harde "teststaal". / Het schilderteam was onder de indruk van de verwerkingseigenschappen en professionaliteit van nieuwe verf.

Adres:
Mittlerer Schlossgarten, Wiily-Brandt-Straße 25
70173Stuttgart
DE
Soort gebouw:
Openbaar gebouw
Toestand:
Renovatie
Gebruikte verven:
Lakken
Ondergronden:
Ijzer/Staal
Oppervlakte:
Tot 500 m2
Schildersbedrijf:
Rolf Richter Malergeschäft GmbH
Contact : Rolf Richter
Röckenwiesenstraße
1470197Stuttgart
DE
Telefoon: 0711/65 45 48
Rolf-Richter-GmbH@t-online.de
http://www.maler-rolf-richter.de/index.html
Gebruikte producten
Deze website gebruikt cookies. Als u deze website gebruikt zonder uw instellingen aan te passen, accepteert u het gebruikt van cookies. Meer informatie:  Gegevensbescherming