WK-Special

De presentatoren in de WK-studio's van ARD en ZDF kregen het vaak moeilijk wanneer na een wedstrijd de beslissende scènes worden besproken of coaches en spelers werden geïnterviewd.Op de oppervlakken worden dan ook vaak zweethanden gelegd of slaat men al eens met de vuist op tafel. Daarom zocht men een sterke lak.

De frameconstructie gemaakt van gelamineerd multiplex werd daarom gecoat met LUCITE® 2K-PUR Xtrem Satin. Omdat deze toonaangevende innovatie in de verfsystemen op waterbasis speciaal is ontwikkeld voor het coaten van mechanisch en chemisch belaste oppervlakken. Gezien de korte tijd tot grote evenementen zoals het WK 2010, werd het materiaal aangebracht door spuiten zonder lucht.

Dit is voordelig en snel - vooral bij het coaten van een groot aantal componenten. Hoe dan ook, alles was op tijd klaar voor de aftrap. En de coating zal lang meegaan - tot de finale in elk geval. Iets wat niet iedereen kan beweren.

Soort gebouw:
Openbaar gebouw
Toestand:
Nieuwbouw
Gebruikte verven:
Lakken
Ondergronden:
Hout
Oppervlakte:
Tot 500 m2
Gebruikte producten
Deze website gebruikt cookies. Als u deze website gebruikt zonder uw instellingen aan te passen, accepteert u het gebruikt van cookies. Meer informatie:  Gegevensbescherming